Khadi Vitalising Hair Oil is een behandeling met twee functies: het voorkomen van dunner wordend haar en het versnellen van de haargroei. Het is een haarolie uit de lijn van natuurlijke Ayurvedische producten, met kruidenextracten en respect voor de haarzorg. Khadi haargroeiolie is een veganistisch en organisch product.

Het levert relatief goede effecten, als je kijkt naar de lage prijs.

Khadi Vitalising Hair Oil is een interessante haarolie, want:

  • het bestaat uit natuurlijke oliën met Ayurvedische kruiden,
  • het versnelt de haargroei en vermindert uitdunning,
  • je kunt het aanbrengen op het haar en de hoofdhuid.

Voor wie is het?

Het is een goede olie voor zwak, fijn en dunner wordend haar. Een natuurlijke oplossing, ideaal voor fans van Ayurvedische haarolierituelen en voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve haargroeiversneller. Khadi Vitalising Oil werkt ook bij vroegtijdige vergrijzing en roos. Niet iedereen zal de intense kruidengeur lekker vinden..

Grootste voordelen:

  • voorkomt uitdunnen,
  • stimuleert haargroei,
  • remt vroegtijdige vergrijzing,
  • versterkt en biedt een volledig pakket van voedingsstoffen.

Beschrijving van de formule

Khadi haargroeiolie is een unieke combinatie van waardevolle, natuurlijke oliën en kruidenextracten. Het product bestaat uit hydraterende kokosnootolie, voedende brahmi en bhrinraj, amla en castorolie, die de haargroei versnellen, rozemarijnolie, die roos tegengaat, wortelolie en watermeloenolie. Verder is de compositie van Khadi Vitalising Hair Oil verrijkt met een uitzonderlijk aroma. De olie wordt snel opgenomen in het haar en de hoofdhuid, waardoor de formule erg efficiënt is voor de lage prijs. Breng deze olie twee uur voor de wasbeurt aan, twee tot drie keer per week.