Een luxueuze haarolie-lotion, die de haargroei stimuleert dankzij de nauwkeurig uitgezochte ingrediënten. Het bevat een innovatief complex van peptiden en aminozuren, gemengd met rode klaver. Het heeft een positieve invloed op de haarstructuur, stopt overmatige talgproductie, en geeft het haar een glans, maar boven dit alles versnelt het ook nog eens de haargroei.

DSD Deluxe richt zich op een specifiek haarprobleem.

DSD De Luxe is een interessante haarolie, want:

  • het bevat Capixil complex,
  • het is ontworpen voor een behandeling van drie maanden,
  • het is een combinatie van placenta met plantenextract.

Voor wie is het?

De olie is bedoeld voor mensen die lijden aan uitdunnend haar. Het biedt een goede oplossing voor vrouwen die niets meer verwachten dan een snellere haargroei. Aan de andere kant moet het stimuleren van de haargroei altijd gepaard gaan met het versterken, voeden en hydrateren van het haar. Daarom is DSD De Luxe Capixyl + Placenta de beste oplossing als je op zoek bent naar een haargroei- en anti-haaruitvalbehandeling die werkt als een toevoeging aan je dagelijkse haarverzorging met conditioners en andere oliën.

Grootste voordelen:

  • versnelt direct je haargroei,
  • gaat overmatige talgproductie tegen,
  • voorkomt haaruitval,
  • heeft ontstekingsremmende en exfoliërende eigenschappen,
  • versterkt het haar, geeft het glans en volume.

Beschrijving van de formule

DSD De Luxe stimuleert de eiwitproductie in de haarfollikels op een effectieve manier, waardoor de haargroei wordt versneld. Dit komt door het Capixil complex – de combinatie van verschillende innovatieve voedingsstoffen: rode klaverextract, salicylzuur, placenta, palmetto-extract, en gehydrolyseerde keratine. Al deze stoffen hebben een intensieve werking, dus je hoeft maar een paar druppels aan te brengen op de droge of vochtige hoofdhuid en haar. De olie moet even intrekken. De minimale tijd van de behandeling is drie maanden. Helaas is DSD De Luxe Capixyl + Placenta niet volledig natuurlijk. Het bevat uitdrogende alcoholen en controversiële ingrediënten die schade kunnen aanbrengen aan sommige haartypes.