Hollywood haargroei castolie. Geliefd bij vrouwen over de hele wereld dankzij de goed samengestelde ingrediënten en de hoge efficiëntie voor de lage prijs. Het heeft de vorm van een dik haarmasker. De olie bestaat uit natuurlijke oliën en extra ingrediënten. Het conditioneert het haar en versnelt de haargroei binnen de kortste tijd.

Er zijn echter twee nadelen – moeilijk aan te brengen en het bevat de controversiële minkolie.

Hollywood Beauty Castor Oil is een interessante haarolie, want:

  • het bevat haargroeioliën,
  • het heeft de vorm van een rijke haarmasker,
  • het gaat vele maanden mee.

Voor wie is het?

Hollywood Beauty Castor Oil is aanbevolen voor haar dat zwak is en geen vocht meer heeft. Een uitstekende keuze voor iedereen die een snelle haargroei verwacht, of een probleem heeft met breekbaar of dun wordend haar. Castor Oil werkt alleen voor het oliën van de hoofdhuid, en is een aanvulling op de andere haarproducten die je gebruikt.

Grootste voordelen:

  • stimuleert de groei van lang en dik haar,
  • versterkt en voorkomt haaruitval,
  • hydrateert, voedt en geneest,
  • verzacht hoofdhuidirritaties.

Beschrijving van de formule

Hollywood Beauty Castor Oil is gebaseerd op plantaardige oliën. Onder de ingrediënten vind je castorolie, die de haargroei stimuleert, de versterkende zoete amandelolie, de reparerende jojoba-olie, hydraterende Saffloerolie en de conditionerende cacaoboter. Maar dit is niet alles. Hollywoord Beauty Castorolie is een haargroeiolie verrijkt met de vitamine van de jeugd (E) en lanoline. Dit is een beetje controversieel, want lanoline is een dierlijk product, net als minkolie. Deze zijn zorgen voor verzachting en hydratatie, maar sommige consumenten vinden het niet prettig om deze producten te gebruiken. Hoewel de dikke consistentie het product efficiënter maakt, ontmoedigt het sommige vrouwen. De olie verzwaart het haar en is erg moeilijk uit te wassen. Het is alleen aanbevolen voor gebruik op de hoofdhuid.